Personal training

Informatie

Wil je in een minimum van tijd een maximaal resultaat behalen? Vind je het moeilijk om in je drukke agenda ook nog eens de tijd te vinden om jezelf te motiveren om enkele sportsessies in te lassen? Een gezonde levenstijl is vandaag de dag in onze veeleisende maatschappij voor de meeste mensen niet zo vanzelfsprekend. Wij kunnen jou hierbij helpen!

Naast onze groepslessen, kan je bij ons terecht voor een persoonlijke begeleiding volledig op jouw niveau. Wat je doel ook is (afvallen, conditie, techniek, ...), wij bezorgen je een programma op maat.

  • VOOR WIE?
    Personal training is geschikt voor iedereen. Leeftijd, geslacht, en/of fitheid spelen geen rol. De begeleiding gebeurt één op één. Kleine groepen van max. 8 personen zijn echter ook welkom.
  • VOORDELEN
    - Door een effectieve training en opvolging van dichtbij behaalt u snel resultaat. U zal uw doelen gemakkelijker bereiken.
    - De personal trainer heeft de rom van "coach". U blijft langer gemotiveerd en zal worden uitgedaagd om uw grenzen te verleggen.
    - Dankzij de goede ondersteuning zult u kunnen rekenen op betere prestaties en minder kans op blessures. Er wordt immers ook veel aandacht geschonken aan de juiste uitvoering en techniek.

OVERTUIGD: BEGIN VANDAAG NOG!

Neem snel contact op met Mario Francis, uw personal trainer met meer dan 25j ervaring in sport en gezondheid.